zorg in de regio

Als gemeente wilt u de best mogelijke zorg bieden in uw eigen regio. Samen met de gemeente, client en het netwerk kijken wij naar de meest geschikte zorg. Wanneer wij intern in overeenstemming zijn dat de Marshoeve de zorgvraag kan behandelen zullen wij de gemeente en vertegenwoordiger inlichten.

De Marshoeve kan mensen begeleiden vanuit WLZ, ZIN en PBG. Met samenwerking van Coöperatie Boer en Zorg regelen we de contractering met de gemeente en gebruiken we een digitaal dossier via ONS – Nedap.

Wij zijn in het bezit van AGB en SKJ geregistreerd personeel. Daarnaast beschikken wij over een GZ – Psycholoog die ondersteuning kan bieden bij behandeling.
‘’Kwaliteitszorg, transparantie en duidelijkheid’’

Privacy en veiligheid zijn bij ons vanzelfsprekend een belangrijk punt. in 2018 hebben wij een aanvraag gedaan tot keuring van onze documentatie op privacy en veiligheid. Middels onderstaande link zijn de documenten zichtbaar.

privacy documentatie

Coöperatie en Federatie

De Marshoeve is aangesloten bij de Coöperatie Boer en Zorg. De geleverde zorg valt onder het contract van coöperatie Boer en Zorg die namens de aangesloten leden als opdrachtnemer fungeert. Zorgboerderij de Marshoeve is lid van de coöperatie Boer en Zorg en levert namens de coöperatie Boer en Zorg de zorg.

Contracten via een persoonsgebonden budget zullen worden vastgelegd middels, het op dat moment meest recente, model zorgovereenkomst van de sociale verzekeringsbank.

  • Federatie landbouw en zorg
    Audit met een positief resultaat behaald(geldig tot 2022).
Stel uw vraag

Een opmerking, suggestie of vraag? Neem contact met ons op middels onderstaand formulier.

Not readable? Change text.