zorg in de regio

Als gemeente wilt u de best mogelijk zorg kunnen bieden aan uw inwoners. De Marshoeve kan hierin ondersteunen. Onze zorg is gespecialiseerd op problematiek omtent autisme, adhd en hechtingsproblematiek.

De Marshoeve is transparant in welke zorg zij leveren. Ook kijken wij graag met gemeenten hoe wij een plan tot stand kunnen brengen waarin de ondersteuning aansluit op de cliënt en het netwerk.  De Marshoeve werkt actief samen met gemeente. Hierbij richten wij ons op het ondersteuningsnetwerk dat al bekend is bij cliënt en gemeente.

Met alle betrokken partijen creëren wij een zo helder mogelijk en bovenal realistisch plan. Door het inzetten van regionale instanties en personen leveren wij onze zorg efficiënt met korte lijnen binnen het netwerk.

Klik op deze link voor onze richtlijnen omtrent de wet AVG.

‘’Kwaliteitszorg, transparantie en duidelijkheid’’

Coöperatie Boer en Zorg

De Marshoeve is aangesloten bij de coöperatie Boer en Zorg. De geleverde zorg valt onder het contract van coöperatie Boer en Zorg die namens de aangesloten leden als opdrachtnemer fungeert. Zorgboerderij de Marshoeve is lid van de coöperatie Boer en Zorg en levert namens de coöperatie Boer en Zorg de zorg.

De Marshoeve zal zelf geen contractering richting de gemeente doen. Bij dergelijke contractering zal De Marshoeve coöperatie Boer en Zorg inschakelen tot het verwerken van een overeenkomst tussen gemeente en zorgboerderij.

Contracten via een persoonsgebonden budget zullen worden vastgelegd middels, het op dat moment meest recente, model zorgovereenkomst van de sociale verzekeringsbank.

  • Federatie landbouw en zorg
    Audit 2019 met een positief resultaat behaald.
Stel uw vraag

Een opmerking, suggestie of vraag? Neem contact met ons op middels onderstaand formulier.

Not readable? Change text.