Over de marshoeve

De Marshoeve is een zorginstelling die zich richt op het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met een cognitieve beperking. Samen met ons team, bestaande uit geschoold personeel, zetten wij ons in om cliënten begeleiding te bieden passend bij zijn of haar niveau.

De Marshoeve is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme.  Wij brengen tijdens de dagbesteding en begeleid wonen structuur aan in het leven van de persoon. Door middel van heldere afspraken en regels creëren wij een veilige omgeving voor uw kind.

Lees hieronder verder over onze unieke behandeling en begeleiding waarbij paarden een grote rol spelen.

Paarden

De Marshoeve staat bekend om haar paarden. Deze worden veelvuldig ingezet tijdens de dagbesteding. De paarden van De Marshoeve hebben grote invloed bij de behandeling en begeleiding van onze cliënten.

Op De Marshoeve is iedere dag minimaal één begeleider aanwezig die in het bezit van een ORUN diploma. Dit diploma is gericht op het lesgeven met paarden.

Daarnaast worden wij jaarlijks gekeurd door ‘Stichting veilige paardensport’ die er op toeziet dat de wet en regelgeving wordt gehandhaafd.

Faciliteiten & veiligheid

Het terrein van De Marshoeve bestaat uit volgende onderdelen: rijhal met kantine, buitenbak, een grote ruimte voor gesprekken en lunch, kleine werkschuur en een kleine speeltuin.

In de werkschuur staan twee machines. Deze worden alleen ingezet door mensen met een rijbewijs passend bij de machines en zullen niet worden ingezet op het moment dat er kleine kinderen aanwezig zijn.

Op het terrein van De Marshoeve zijn camera’s aanwezig. Beelden zijn niet openbaar en dienen ter beveiliging. Beelden worden wel opgeslagen.

Stel uw vraag

Een opmerking, suggestie of vraag? Neem contact met ons op middels onderstaand formulier.

Not readable? Change text.