Voor ouders

De Marshoeve kan begeleiding bieden op basis van pgb en zin. Bij het gesprek met de gemeente zal uw een indicatie ontvangen van de gemeente. Aan de hand van een intakegesprek, zorgvraag en indicatie kunnen wij kijken welke zorg passend en haalbaar is binnen onze organisatie. Dit zal dan met u worden besproken. Bij een akkoord zullen wij de gemeente informeren en u een startdatum doorgeven voor de zorg. 

Alle zorg wordt dagelijks gerapporteerd in ons systeem. Wanneer een cliënt minderjarig is kan alleen de wettelijk vertegenwoordiger deze schriftelijk opvragen. Wanneer er sprake is van ‘onder toezicht stelling’ kunnen ouders niet altijd inzicht krijgen in documenten. 

Documenten zullen zonder toestemming niet verspreid worden. Wanneer er sprake is van het opvragen van een rapportage zullen namen van medewerkers en overige personen worden afgeschermd.

Wilt u meer weten hoe wij onze gegevens verwerken. kijk dan op deze link voor de AVG richtlijnen die wij hanteren. 

Personeel en procedures

Procedure
Wanneer u iemand wilt aanmelden zullen er een aantal stappen ondernomen moeten worden.
De eerste stap is om een mail te sturen of te bellen naar onze contact gegevens. Hierin ontvangen wij graag korte informatie om wie het gaat.

Daarna zullen wij een gesprek plannen voor een rondleiding en een kennismaking.
Denken beide partijen dat wij samen een goed zorgplan kunnen realiseren dan zullen wij een intakegesprek plannen en de zorg starten. Wanneer de zorg gestart is lopen alle gegevens via de gemeente en onze digitale systemen.

Personeel
Allereerst hebben wij een erg gezellig team! dit zorgt voor een goede samenwerking en verhouding binnen het team.
Het team volgt jaarlijks verschillende trainingen van interne en externe partijen. daarnaast is al het personeel gediplomeerd in zijn of haar vakgebied en zijn alle begeleiders in het bezit van een bhv-diploma.
Personeel dat hbo of een hogere scholing heeft ondernomen staat geregistreerd in het skj-register.

Wij werken met een platte organisatie. Wij hebben geen groot kantoor buiten de marshoeve om. Snel contact is daardoor erg makkelijk.

Stel uw vraag

Een opmerking, suggestie of vraag? Neem contact met ons op middels onderstaand formulier.

Not readable? Change text.