Voor ouders

De Marshoeve biedt begeleiding op basis van zowel een pgb-  (persoonsgebonden budget ) als een ‘zin'(zorg in natura) indicatie. Bij het gesprek met de gemeente zal uw een indicatie ontvangen van de gemeente. Aan de hand van een intakegesprek en indicatie kijken wij welke zorg passend is bij uw kind.

Alle zorg wordt dagelijks gerapporteerd in ons systeem. Wanneer een cliënt minderjarig is kan alleen de wettelijk vertegenwoordiger deze schriftelijk opvragen. Wanneer er sprake is van ‘onder toezicht stelling’ kunnen ouders niet altijd inzicht krijgen in documenten. 

Documenten zullen zonder toestemming niet verspreid worden. Wanneer er sprake is van het opvragen van een rapportage zullen namen van medewerkers en overige personen worden afgeschermd.

Wilt u meer weten hoe wij onze gegevens verwerken. kijk dan op deze link voor de AVG richtlijnen die wij hanteren. 

Personeel en procedures

Jaarlijks volgen wij als team meerdere interne en externe trainingen. Deze trainingen zorgen ervoor dat onze kennis omtrent ziektebeelden, communicatie en veiligheid optimaal blijft.
Het personeel dat met de paarden van de Marshoeve werkt volgen trainingen om de veiligheid van mens en dier te waarborgen.

Naast deze trainingen is het personeel dat werkzaam is op de Marshoeve goed geschoold. Collega’s hebben meerdere diploma’s die aansluiten op de zorg die wij bieden.

 

Procedure

Wanneer u iemand wilt aanmelden dan zullen er een aantal stappen in werking worden gezet.
De eerste stap is om een mail te sturen of te bellen naar onze contact gegevens. Hierin ontvangen wij graag korte informatie om wie het gaat.

Daarna zullen wij een gesprek plannen voor een rondleiding en een kennismaking.
Denken beide partijen dat wij samen een goed zorgplan kunnen realiseren dan zullen wij een intakegesprek plannen en de zorg starten.

Stel uw vraag

Een opmerking, suggestie of vraag? Neem contact met ons op middels onderstaand formulier.

Not readable? Change text.